Open inloop ‘Buurtcontacten over dingen die ertoe doen’

Datum: 3 mei 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Vliethuis, Prof. Einsteinlaan 2F, Voorschoten


“Hoe gaat het? Goed hoor!”. Bijna iedereen heeft wel oppervlakkig contact met mensen in de buurt. Een korte groet of even een praatje over de heg. Voor sommige mensen is dat precies genoeg om zich verbonden te voelen met de buurt.

En voor sommige mensen is het te weinig. 

Mist u ook wel eens het échte contact met uw buurtgenoten? Heeft u behoefte aan meer contact maar weet u niet goed hoe u een gesprek kunt beginnen? Tijdens de inloop mag het gaan over alles wat u bezighoudt, over wezenlijke dingen. U krijgt uitspraken te zien van vrouwen, vijftigers, die geen kinderen hebben. Daarmee krijgt u een inkijkje in hoe zij in het leven staan. Welke keuzes hebben zij gemaakt, hoe gaan zij ermee om dat dingen soms anders lopen dan zij hadden gewild? Hoe hebben zij hun leven ingevuld en wat houdt hen bezig?

Aan de hand van deze uitspraken krijgt u de gelegenheid om uw verhaal te delen. En naar het verhaal van anderen te luisteren. Het mag gaan over alles wat u bezighoudt. Tijdens de inloop is een ervaren gespreksleider aanwezig.

De Inloop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een ander. Omdat we soms maar zo weinig écht van elkaar weten!

De inloop is open voor alle inwoners van Voorschoten van 18 jaar en ouder.

In samenwerking met Voorschoten voor Elkaar.

Terug naar Agenda