Gesprek zonder kinderen

Datum: 14 mei 2023
Tijd: 10:30 - 12:30
Locatie: Christiaan Huygensstraat 10-c, Voorschoten

“Hoe gaat het? Goed hoor!   –  En met de kinderen? “

Als je zelf geen kinderen hebt, kun je je in een gesprek over kinderen of kleinkinderen soms wat verloren voelen. Daarom is het fijn om mensen te ontmoeten die óók geen kinderen hebben, zodat het gesprek ongestoord over ándere wezenlijke dingen in het leven kan gaan.

Daarom organiseer ik op Moederdag het ‘gesprek zonder kinderen’ voor 60 plussers die om verschillende redenen geen kinderen hebben en willen uitwisselen over hoe zij in het leven staan. Welke keuzes heb je gemaakt en wat houdt je bezig? Waar loop je warm voor, welke rol speelt familie in je leven en hoe belangrijk zijn vrienden? Dit zijn zo maar wat onderwerpen die langs zouden kunnen komen.

Tijdens het gesprek zorg ik voor een open sfeer en ik let goed op dat iedereen zich prettig en senang voelt. Ook mensen die het spannend vinden om een gesprek te beginnen, zijn van harte welkom. Je mag vertellen, je mag ook eerst luisteren. Net wat je fijn vindt.

Voor wie: voor 60 plussers die om verschillende redenen geen kinderen hebben en willen praten over hoe zij in het leven staan.

Wanneer: Moederdag, zondag 14 mei
Tijd: 10:30 – 12:30
Waar: Het Knooppunt, Christiaan Huygensstraat 10-c, Voorschoten

Eigen bijdrage: €17,50

Cadeau: boek ‘Leven zonder kinderen’. Interviews met vrouwen van 50+ die om verschillende redenen geen kinderen hebben.

Meer informatie
Aanmelden


Terug naar Agenda