Inloopochtend ‘Gesprek over de wezenlijke dingen’

Datum: 5 juli 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Vliethuis, Prof. Einsteinlaan 2F, Voorschoten


“Hoe gaat het? Goed hoor!” Bijna iedereen heeft wel oppervlakkig contact met mensen in de buurt. Maar soms mis je het échte contact met je buurtgenoten.

Mensen zonder eigen kinderen kunnen verbinding missen met anderen. In een gesprek over kinderen of kleinkinderen kun je je wat verloren voelen. Dat is de reden waarom ik samen met Voorschoten voor Elkaar deze inloopochtend organiseer.  

Tijdens de inloopochtend worden uitspraken getoond uit mijn boek. Daarmee krijg je een inkijkje in hoe vrouwen, vijftigers, zonder kinderen in het leven staan. Welke keuzes hebben zij gemaakt en wat houdt hen bezig? Welke rol speelt familie in hun leven en hoe belangrijk zijn vriendinnen?

We zorgen voor een gezellige sfeer en we letten goed op dat iedereen zich prettig en senang voelt. Ook mensen die het spannend vinden om een gesprek te beginnen, zijn van harte welkom. Wie daar behoefte aan heeft kan iets over zijn of haar eigen leven vertellen, het mag gaan over alles wat je bezighoudt. Maar als je het prettiger vindt om te luisteren naar het verhaal van een ander is dat ook prima. Het mag allemaal. Er is materiaal beschikbaar wat kan helpen om het gesprek te openen en ik ben zelf natuurlijk ook aanwezig om gesprekken te begeleiden.

De inloopochtend is open voor alle inwoners van Voorschoten van 18 jaar en ouder en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een ander. Omdat we soms maar zo weinig écht van elkaar weten!

In samenwerking met Voorschoten voor Elkaar.

Terug naar Agenda